FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tekikö José Mourinho jättimäisen virheen vuosia sitten? Chelsea-legenda puolustelee

21.11.2019 - 23:20:05


Jalkapallovalmentaja José Mourinho on jälleen ollut kaikkien huulilla sen jälkeen, kun Tottenham palkkasi hänet uudeksi managerikseen.

Mourinhon on epäilty ja pelätty toistavan samat virheet myös Spursissa, jotka johtivat hänen potkuihinsa Chelseasta ja Manchester Unitedista.

Yksi isoimmista mokista saattoi käydä kuitenkin jo vuosia sitten.

Mourinho nosti Chelsean nopeasti mestariksi 2000-luvun alkupuolella, mutta hukkasi toisaalta paljon lahjakkuuksia. Mohamed Salah ja Kevin De Bryune edustivat Chelseaa Mourinhon aikana, mutta peliaikaa ei herunut. Salah nousi lopulta maailmantähdeksi Liverpoolissa ja De Bryune Man Cityssä.

Chelsea-legenda John Terry ei usko, että Mourinho olisi voinut toimia lahjakkuuksien kanssa millään tavalla toisin.

- Nyt näemme mille tasolle Salah ja De Bryune ovat nousseet, mutta siihen aikaan he eivät sopineet Mourinhon standardeihin, Terry muistutti Dubai Eye Radiolle.

- He olivat jo siihen aikaan hyvin lahjakkaita, joskin kovin nuoria. Mutta Mourinholla ei ollut aikaa nostaa heitä mukaan, sillä meidän piti voittaa joka ilta ja hänen työpaikkansa oli uhattuna koko ajan, Terry jatkoi.

- Hänen olisi pitänyt ottaa (Damien) Duff ja (Arjen) Robben pois ja nuo kaverit tekivät tuohon aikaan molemmat 20 maalia. Silloin et voi mitenkään mahtua siinä tilanteessa joukkueeseen, siihen ei ole mitään mahdollisuuksia, Terry linjasi.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tottenham kiinni voitossa

6.7.2020 23:00:39