Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Toimittaja nosti Huuhkajien luottomiehen Norjan liigan suurimpien floppien joukkoon

9.12.2019 - 12:12:31


Huuhkajien laitapuolustaja Juha Pirinen on esittänyt maajoukkueessa hyviä otteita, mutta pelit seurajoukkueessa eivät ole menneet nappiin.

Pirinen pelasi viime kauden Norjan liigassa Tromsössä, jota valmentaa Simo Valakari. Joukkueen kausi päättyi suureen pettymykseen, kun Tromsö jäi sarjassa toiseksi viimeiseksi ja tippui sarjaporrasta alemmas.

Myös Pirisen kausi oli koko joukkueen tavoin heikko. Ex-HJK-tähti nostettiin jopa Norjan liigan floppijoukkueeseen Eurosportin toimittajan Joacim Jonssonin toimesta.

Jonsson sanoo, että Piriseen kohdistui isot odotukset, mutta hän ei pystynyt vastaamaan huutoon.

- Pirinen tulee pelaamaan ensi kesänä EM-kisoissa. Suomalaispelaaja kuuluu vankasti maajoukkueen kokoonpanoon, mikä voi olla hankala ymmärtää niille, jotka ovat nähneet hänet Norjan liigassa, Jonsson aloitti.

- Piristä kohtaan oli isot odotukset, ja aluksi hän näytti hyvältä hankinnalta, mutta kun kausi alkoi, hän ei täyttänyt odotuksia. Hän oli parempi viimeisissä otteluissa, mutta kokonaisuudessaan suomalainen ei tehnyt tarpeeksi, Jonsson tylytti.

Pirinen, 28, pelasi sarjassa 26 ottelua ja teki kaksi maalia. Hänellä on Tromsön kanssa sopimus myös ensi kaudesta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!