NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jürgen Klopp kiitteli fiksua joukkuettaan, ihasteli jälkimmäistä maalia - "Sensaatiomainen viimeistely"

11.12.2019 - 08:15:34


Liverpool eteni lopulta vakuuttavasti jatkoon jalkapallon Mestareiden liigassa tiistaina. Lohkovoiton napannut Liverpool kukisti Salzburgin vieraissa 2-0.

Tappio lohkovaiheen viimeisessä ottelussa olisi voinut tiputtaa Liverpoolin jatkosta.

- Rakastan sitä, että joukkueeni on niin fiksu, että he kuuntelevat ja laittoivat sitten tuollaisen esityksen pystyyn. Salzburg oli uskomattoman vahva varsinkin ensimmäisellä puoliajalla, mutta myös me olimme valmiita taisteluun. Olisimme voineet maalata avausjaksolla, ja ehkä meidän olisi pitänytkin. Toisella jaksolla ei ollut helppoa pitää sitä intensiteettiä yllä, mutta teimme ne maalit ja olisimme voineet tehdä enemmänkin, Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kommentoi seuran verkkosivuilla.

Naby Keita ja Mohamed Salah tekivät Liverpoolin maalit hieman ennen tunnin kohtaa minuutin välein. Salah laittoi pallon sisään lähes mahdottomasta kulmasta.

- Se oli vaikein maalipaikka, joka Salahilla oli tänään. Hän pelasi todella hyvin, mutta ei tehnyt maaleja niistä paikoista, joista yleensä odotamme hänen tekevän. Se oli loistavaa. Todella, todella vaikea paikka, mutta sensaatiomainen viimeistely, Klopp ihasteli.

Liverpool voitti E-lohkon. Jatkoon meni myös Napoli. Salzburgin pelit jatkuvat Eurooppa-liigassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!