Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Valioliigan huippuottelu ratkesi heti alkuunsa ja lässähti - Manchester City kuritti tylysti Arsenalia

15.12.2019 - 20:24:19


Jalkapallon Englannin Valioliigan odotettu huippuottelu Arsenalin ja Manchester Cityn välillä lässähti heti alkuunsa.

City mätti Tykkimiesten verkkoon jo avausjaksolla kolme maalia ja toinen jakso meni pelailuksi. Cityn voittolukemat olivat 3-0.

City aloitti maalinteon jo toisella minuutilla. Arsenal sai ensin laadukkaan paikan, kun nuori Gabriel Martinelli pääsi tekopaikkaan, mutta Cityn puolustus kesti.

Käytännössä seuraavasta tilanteesta soi kuitenkin toisessa päässä. Gabriel Jesus käänsi takaviistoon ja Kevin De Bruyne laukoi pallon upeasti yläputken alle. Maali oli sen verran komea, että sitä kelaillaan maalikoosteissa varmasti vielä pitkään.

Varttitunnin kohdalla oli De Bruynen vuoro toimia esityön tekijänä. Hän pelasi pallon vapaaseen paikkaan Raheem Sterlingille, jolla oli helppo työ iskeä 2-0.

Kevin De Bruyne kruunasi avauspuoliaikansa jakson lopulla, kun hän iski pallon upean yksilösuorituksen päätteeksi verkkoon. Belgialaistähti oli lähellä jo hattutemppuakin myöhemmin, mutta se jäi tulematta. De Bruyne oli kuitenkin ottelun ehdoton hahmo ollen Cityn kaikissa maaleissa mukana.

Toinen jakso ei enää ihmeitä tarjonnut. Arsenal ei saanut enää avauspuoliajan shokin jälkeen kunnon kirivaihdetta silmään ja ottelu lässähti.

City nousi voiton myötä 35 pisteeseen ja on kolmantena Valioliigassa. Arsenal on vasta yhdeksäntenä. Mestaruustaistelussa Cityn mahdollisuudet ovat vielä periaatteessa elossa, mutta käytännön tasolla Cityn nousu mestaruustaisteluun vaatisi suurta ihmettä. Sen ero sarjaa johtavaan Liverpooliin on nyt 14 pistettä.

Valioliigan tulokset sunnuntaina 15.12:
Manchester United-Everton 1-1
Wolves-Tottenham 1-2
Arsenal-Manchester City 0-3

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!