NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Glen Kamaran edustaman Rangersin mestaruushaaveille ehkä lopullinen kolaus - "Luulin, että meillä olisi henkistä kanttia ja luonnetta"

13.2.2020 - 09:00:13


Suomen jalkapallomaajoukkueen keskikenttäpelaaja Glen Kamaran edustaman Glasgow Rangersin mestaruushaaveet kokivat kovan kolauksen Skotlannin Valioliigassa keskiviikkona. Puolustaja Niko Hämäläisen edustama Kilmarnock kukisti Rangersin kotonaan 2-1.

Kamara ei ollut Rangersin kokoonpanossa. Hämäläinen pelasi täydet minuutit. Hän on Kilmarnockissa lainalla Queen´s Park Rangersista.

Rangers johti pitkään 1-0, mutta Kilmarnock tasoitti 77. minuutilla ja teki voittomaalin kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa.

Rangers on voittanut viidestä viimeisestä liigaottelustaan kaksi, pelannut kerran tasan ja hävinnyt kahdesti.

- Luulin, että olimme paremmassa vireessä kuin olemme näyttäneet viimeisen 4-6 viikon aikana. Luulin, että meillä olisi henkistä kanttia ja luonnetta taistella mestaruudesta, mutta viimeiset 4-5 viikkoa ovat todistamassa minun olleen väärässä, Rangersin manageri Steven Gerrard jyrisi BBC:lle.

Rangers on nyt 10 pisteen päässä sarjaa johtavasta Glasgow Celticistä, joka on pelannut yhden ottelun enemmän kuin Kamara ja kumppanit.

- Tilanne on todella, todella vaikea. Yritämme muuttaa tilanteen, johon olemme itsemme ajaneet. Mutta ei voi kieltää sitä, että he (Celtic) määräävät tahdin, Gerrard totesi BT Sportille.

Kilmarnock on 12 joukkueen Skaotlannin Valioliigassa seitsemäntenä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

27.2.2020 08:15:06