NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Lähteet: Liverpool aikoo napata huippuhyökkääjän ManU:n nenän edestä

13.2.2020 - 14:46:56


Englannin maajoukkueen hyökkääjä Jadon Sancho, 19, lähtee tämän kauden jälkeen Borussia Dortmundista. Sitä pidetään ainakin Saksan suunnalla jo täysin selviönä. Seuraava osoite onkin noussut siirtomarkkinoiden yhdeksi kuumimmista puheenaiheista.

Sanchon on odotettu siirtyvän Manchester Unitediin, mutta Liverpool on palannut viimeisimpien tietojen mukaan kilpajuoksuun huippuhyökkääjästä.

Sancho on liitetty Liverpooliin jo viime syksystä lähtien. Pool ehti kuitenkin jo kertaalleen vetäytyä kuviosta antamalla ymmärtää, että Dortmund vaatii Sanchosta aivan liian kovaa hintaa.

Hintalappu liikkuu nyt useimpien eri lähteiden mukaan 120 miljoonassa eurossa ja Liverpool olisi valmis lähtemään tältä pohjalta kauppoihin ja nappaamaan Sanchon ManU:n edestä.

Brittimedian arvioiden mukaan Sanchon vaakakuppi kallistuu Liverpoolin puoleen ManU:n muhkeasta palkkatarjouksesta huolimatta.

ManU olisi valmis maksamaan Sancholle noin 240 000 euron suuruista viikkopalkkaa. Liverpool ei välttämättä löisi vastaavaa summaa tiskiin, mutta seura on tällä hetkellä siinä asemassa, että tulijoista ei ole sinne tosiaankaan puutetta.

Liverpool johtaa Valioliigaa 22 pisteen erolla toisena olevaan Manchester Cityyn ja puolustaa samalla Mestarien liigan titteliään.

Liverpool kohtaa tulevana tiistaina Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osassa Atletico Madridin Espanjassa. Dortmund puolestaan vierailee samoissa merkeissä PSG:n pakeilla Pariisissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

27.2.2020 08:15:06