NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Chelseassa tikittää melkoinen aikapommi - "Lampardin ja johtokunnan välillä on riitaa"

18.2.2020 - 10:35:37


Jalkapalloseura Chelsea on ollut lähes koko Valioliiga-kauden kiinni Mestarien liiga-paikassa, mutta eilinen saattoi muuttaa kaiken.

Chelsea taipui Manchester Unitedille 0-2 ja samalla ero takaa tuleviin joukkueisiin kutistui olemattomiin.

Bluesin entisen pelaajan Graig Burleyn mukaan Chelseassa tikittää aikapommi, joka johtuu Chelsea-managerin Frank Lampardin päätöksestä jättää seuran ykkösmaalivahti Kepa ulos joukkueesta.

- On täysin selvää, että Lampardin ja Kepan välillä on riitaa, Burley sanoi ESPN:lle.

- Ymmärrän, että hän (Lampard) haluaa hänet pihalle. Hän ei pidä hänestä persoonana, eikä arvosta häntä maalivahtina, Burley sanoi.

Tilanne on kuitenkin kiristänyt myös Lampardin seurajohdon välejä.

- Lampardin ja seurajohdon välillä on riitaa. Selvästi heidän pitäisi peluuttaa parhaita pelaajiaan, sillä he eivät välttämättä selviä enää viiden tai edes kuuden parhaan joukkoon, Burley kritisoi.

Burleyn mukaan Lampard on ajanut itsensä nyt vaikeaan asemaan.

- Jos seurajohdon kanssa käy riitelemään, se taistelu pitäisi aina voittaa. Lampard kasaa nyt itselleen enemmän paineita. Me kaikki luulimme, että Kepa tekee paluun tänään. Mutta hän ei tehnyt, Burley sanoi.

- Seurajohdon kanssa riiteleminen on niin pitkään OK, kun voittaa säännöllisesti pelejä, mutta he eivät tällä hetkellä voita, entinen Chelsea-pelaaja lisäsi.

ManU ja Tottenham ovat nousseet jo Chelsean kantaan. Chelsean ero Spursiin on enää vain yksi piste ja Man Unitediin kolme pistettä. Sheffield United on myös vain kahden pisteen päässä.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!