NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mestarien liigassa tarjolla todellinen herkkupala - "Jos voitamme, hän saa kuulla muutaman vitsin"

26.2.2020 - 16:43:22


Jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierät tarjoavat keskiviikkona todellisen herkkupalan, kun Manchester City ja Real Madrid iskevät yhteen ensimmäisessä osaottelussa.

Ottelua on etukäteen mainostettu etenkin kahden suuren valmentajavelhon eli Pep Guardiolan ja Zinedine Zidanen kohtaamisena.

Guardiola tietää, miten Mestarien liiga voitetaan, mutta samaa voi sanoa Zidanesta. Molemmat ovat voittaneet Euroopan ykköskilpailun useammankin kerran.

Cityn historia Real Madridia vastaan ei mairittele, sillä espanjalaiset ovat voittaneet neljästä aiemmasta kohtaamisesta kaksi ja kaksi on päättynyt tasan. Guardiola on tosin valloittanut Real Madridin kotistadionin Santiago Bernabeun monta kertaa. Guardiola on poistunut stadionilta vain kerran tappion kärsineenä ja voittanut kahdeksan kertaa. Ennen Cityä hän vaikutti Bayern Münchenissä ja Barcelonassa.

- Silloinkin pelasimme tasaisen ottelun. Nykyinen Real Madrid on aggressiivisempi ja se prässää aika korkealta, Guardiola sanoi lehdistötilaisuudessa.

Real Madridin leirissä Guardiolaa kunnioitetaan.

- Kunnioitan todella paljon Guardiolaa. Hän on todella loistava valmentaja ja tulokset puhuvat puolestaan. Meidän ainoa tavoite on kuitenkin Mestarien liigan voittaminen, eikä kenenkään valmentajan henkilökohtainen historia. Toki jos voitamme pelin, niin hän saa kuulla meiltä muutaman vitsin, Real Madridin puolustaja Sergio Ramos sanoi naurahtaen.

Ottelu alkaa kello 22 Suomen aikaa. Illan toisessa neljännesvälierässä kohtaavat ranskalainen Lyon ja italialaisjätti Juventus.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wimbledon 2020 on peruttu

1.4.2020 18:31:10