NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Pep Guardiola innoissaan hienosta tuloksesta - "Tämä kertoo sen, että voimme voittaa millä tahansa stadionilla"

27.2.2020 - 06:15:24


Manchester City haki hienon tuloksen Real Madridin stadionilta jalkapallon Mestareiden liigan pudotuspelivaiheen ensimmäisen kierroksen ensimmäisestä osaottelusta keskiviikkona. City nousi maalin takaa 2-1 -voittoon.

- Me loimme todella hyviä maalipaikkoja, mihin moni joukkue ei pysty tällä stadionilla. Voittaminen Bernabeulla on todella tyydyttävää. Me emme ole tottuneet tällaisiin tuloksiin. Tämä kertoo sen, että voimme voittaa millä tahansa stadionilla, Cityn manageri Pep Guardiola intoili Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n verkkosivuilla.

Isco vei Madridin johtoon tunnin kohdalla. Gabriel Jesus toi Cityn tasoihin 78. minuutilla. Kevin De Bruyne ratkaisi rangaistuspotkusta viisi minuuttia myöhemmin.

- Meillä oli vaikeuksia ensimmäisen 15 minuutin aikana, mutta myrsky pitää kestää. Me aloitimme toisen jakson todella hyvin. Sitten tuli takaiskumaali pahaan aikaan, koska me hallitsimme siinä vaiheessa. Mutta vastauksemme oli upea. Tämä oli todella hyvä alku meille, De Bruyne kommentoi BT Sportille.

Pelkkää juhlaa ilta ei Citylle ollut. Suurimman osan kaudesta sivussa ollut puolustaja Aymeric Laporte loukkaantui ja joutui jättämään kentän jo avausjaksolla.

Realin kapteeni Sergio Ramos ajettiin suihkuun punaisella kortilla neljä minuuttia ennen täyttä aikaa.

Joukkueet kohtaavat Manchesterissa kolmen viikon päästä.

- Me tulimme tänne voittamaan ja me teimme sen tällä stadionilla. Mutta tämä on vasta ensimmäinen osaottelu, ei tästä tule kolmea sarjapistettä. Jos joku joukkue pystyy nousemaan tästä tilanteesta, niin se on Real heidän kokemuksensa ja kaiken avulla, Guardiola varoitteli BT Sportille.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!