NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"En ollut varma olisinko enää elossa, kun hän maalaa seuraavan kerran" - Manchester United surffaili jatkoon, brassitähti osui viimein

28.2.2020 - 07:10:12


Manchester United eteni vakuuttavasti jatkoon jalkapallon Eurooppa-liigassa torstaina. Kotikentällään pelannut United jyräsi Club Bruggen 5-0 ja paineli 16 parhaan joukkoon yhteislukemin 6-1.

Brugge joutui vajaamiehiseksi jo avausjakson puolivälissä, kun Simon Deli pelasi käsipalloa. Unitedin tuore hankinta Bruno Fernandes iski 1-0 -osuman rangaistuspotkusta.

- Ottelu oli enemmän tai vähemmän ohi sen punaisen kortin jälkeen. Brunon tulo on vaikuttanut valtavasti. Hän oli mukana kaikissa avausjakson kolmessa maalissa, Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjär kehui BBC:n mukaan.

Odion Ighalon ja Scott McTominayn osumat veivät isännät 3-0 -johdossa tauolle. Ighalolle maali oli ensimmäinen United-paidassa.

Fred teki Unitedin kaksi viimeistä maalia. Osumat olivat brassihyökkääjälle kauden ensimmäiset.

- En ollut varma olisinko enää elossa, kun Fred osuu seuraavan kerran. Hänellä on ollut niin paljon paikkoja. Tämä on ollut vähän sisäpiirin vitsi meillä. Mutta hän teki nuo maalit. Olen todella iloinen hänen puolestaan, Solskjär veisteli Unitedin verkkosivuilla.

Eurooppa-liigan toisen pudotuspelikierroksen otteluparit arvotaan perjantaina.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wimbledon 2020 on peruttu

1.4.2020 18:31:10