NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Englannin maajoukkueen entinen manageri haluaa lapun luukulle - "Meidän pitäisi peruuttaa kausi ja aloittaa uudestaan ensi kaudella"

25.3.2020 - 09:30:27


Englannin jalkapallomaajoukkuetta aikanaan manageroineella Sam Allardycella on synkkä näkemys keskeytetystä kaudesta. Hän ei usko, että tällä kaudella ratkaistaan mestaria Valioliigassa.

Valioliiga on tauolla ainakin huhtikuun loppuun saakka. Britanniassa kiristettiin koronaviruspandemiaan liittyviä toimia juuri maanantaina.

- Pelkään pahoin, että meidän pitäisi peruuttaa kausi ja aloittaa uudestaan ensi kaudella. En tiedä miten kauden voisi pelata loppuun saakka, kun katsoo mitä kaikkea tapahtuu. Terveydenhuoltojärjestelmä on jo kireällä ja kaikkien pitää pysyä turvassa omissa kodeissaan, Allardyce sanoi Sky Sportsille.

Liverpool on käytännössä varmistanut Valioliigan mestaruuden, mutta ei teoriassa. Jos Allardycen ennustukset käyvät toteen, niin Liverpool ei onnistu katkaisemaan jo 30 vuotta kestänyttä kuivaa jaksoaan Englannin mestaruuden suhteen.

- Siitä tulee todella surullista monille joukkueille. Valioliigassa on Liverpool, jolla on ollut niin fanastinen kausi, mutta ihmisten elämät menevät sen edelle, Allardyce totesi.

Allardyce on luotsannut seuratasolla muun muassa Boltonia, Newcastlea, West Hamia ja Evertonia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!