NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Huima hintapyyntö 16-vuotiaasta pelaajasta! ManU-legenda: ”Uhkapeliä, mutta siihen kannattaa lähteä”

25.3.2020 - 11:51:35


Manchester Unitedin legendoihin lukeutuva Rio Ferdinand on ehdottomasti sitä mieltä, että hänen ex-seuransa kannattaa lähteä mukaan ”uhkapeliin” ja lyödä peräti 32 miljoonaa euroa tiskiin Birminghamin vasta 16-vuotiaasta sensaatiopelaaja Jude Bellinghamista.

Kesäkuussa 17 vuotta täyttävä Bellingham alkaa olla jo siksi monen eurooppalaisen suurseuran kiikarissa, että Ferdinandin mukaan ManU:lla ei ole enää varaa aikailuun.

- Hintapyyntö on käsittämätön. 32 miljoonaa euroa 16-vuotiaasta pojasta. Se on uskomatonta. Mutta näin se nykyään on ja pitää ajatella, että jos maksat hänestä nyt 32 miljoonaa euroa ja hän pelaa seurassa seuraavat 10 vuotta, niin rahat on käytetty hyvin, Ferdinand painottaa Instragram-tilillään.

- Se on uhkapeliä, se on kallista uhkapeliä, mutta se on myös laskelmoitua uhkapeliä, Ferdinand jatkaa.

Championshipissä pelaavan Birminghamin keskikentällä taituroiva Bellingham on jo ehtinyt tehdä lähtemättömän vaikutuksen myös Ferdinandiin.

- Jude Bellingham, valtava lahjakkuus, todellakin valtava lahjakkuus, jonka tyyli pelata jalkapalloa on erittäin hyvännäköistä. Näin kypsä pelaaja jo noin nuorena. Haluan nähdä yhä enemmän.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!