Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Entiseltä Liverpool-pelaajalta kovaa puhetta - "He eivät halua Messiä tai Neymaria"

29.6.2020 - 22:07:31


Liverpool FC on tämän kauden ylivoimainen Valioliigan mestari.

Liverpool on nyt noussut seurana asemaan, missä sen voisi kuvitella olevan helppo houkutella supertähtiä seuraan.

Liverpoolin entisen pelaajan John Barnesin mukaan Liverpool ei lähde kuitenkaan hulluttelemaan pelaajamarkkinoilla, vaikka sillä olisikin kenties imua maailman ykkösnimien silmissä.

- Liverpool haluaa tietysti aina parantaa pelaajistoaan, mutta he ostavat jonkun pelaajan vain siinä tapauksessa, että pelaajan uskotaan sopivan joukkueeseen. Tämä sama on tietysti monilla muillakin seuroilla, Barnes sanoi BonusCodeBetsin haastattelussa.

Barnes ei usko, että Liverpool tulee tekemään isoja siirtoja kesän siirtomarkkinoilla. Liverpool on nyt mestari, eikä sillä ole Barnesin mukaan suurta tarvetta hankinnoille niin kauan, kun seuran nykyinen runko pysyy pääosin kasassa.

- En usko, että mitään isoja hankintoja nähdään. Jos he näkevät jonkun pelaajan vahvistuksena nykyiseen joukkueeseen, niin he hankkivat sen, mutta tuohan ei eroa millään tavalla muista seuroista, Barnes jatkoi.

- Liverpool ei halua räjäyttää pankkia yhdenkään pelaajan takia. Pelaajatyyppi, jota Liverpool haluaa ei tule olemaan osastoa Neymar tai Messi, jonka vuoksi heidän pitäisi räjäyttää pankki, Barnes uskoo.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!