FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teemu Pukin kohtelu kuohuttaa tunteita - ”En hyväksy sitä!”

30.6.2020 - 09:31:18


Valioliigaan näillä näkymin vain ranskalaisen visiitin tekevän Norwicin ja erityisesti sen huippuhyökkääjä Teemu Pukin tilanne ja kohtelu ihmetyttää Englannissa.

Norwicin päävalmentaja Daniel Farke ei kelpuuttanut Pukkia avauskokoonpanoon, kun ”Kanarialinnut” kohtasivat viikko sitten Evertonin. Pukki palasi kokoonpanoon FA Cupin puolivälieräottelussa Manchester Unitedia vastaan, mutta hänet vedettiin penkille 71. minuutilla.

Pukilla on maalien osalta takana lohduttomalta tuntuva pitkä ja kuiva kausi, mutta varsinkin Everton-ottelun kohtalo ihmetyttää ja jopa raivostuttaa monia. Chris Lakey on tarttunut kohuttuun tilanteeseen PinkUn-lehden kolumnissaan.

- Teemu Pukki ei ole ollut parhaimmillaan varvasvammansa jälkeen, mutta hän on siitä huolimatta Norwichille ehdottomasti paras vaihtoehto saada maaleja aikaiseksi. Ei hän tarvinnut kolmen kuukauden tauon jälkeen lepuutusta Evertonia vastaan. En hyväksy sitä!, Lakey jyrähtää.

Norwich vierailee keskiviikkona Arsenalin pakeilla Lontoossa. Lakey pitää suurena ihmeenä sitä, mikäli Pukki ei ole silloin aloituksessa.

- Jotta Pukki saadaan taas tasolleen, niin häntä kohtaan pitää osoittaa luottamusta. Ei sen puutetta. Kyllä, Pukki oli vaisu Unitedia vastaan, mutta hänet oli merkinnyt siinä ottelussa 80 miljoonan punnan mies, Lakey viittaa ManU:n ja Englannin maajoukkueen toppariin Harry Maguireen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RoPS sai ilouutisen sairastuvalta

13.7.2020 16:11:19