FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teemu Pukin seuran urheilupomo: ”Emme anna valmentajalle potkuja”

30.6.2020 - 13:12:48


Teemu Pukin edustaman Norwichin urheilupomo Stuart Webber vakuuttaa, että seura ei tule tekemään mitään hätiköityjä päätöksiä, jos ja kun ”Kanarialinnut” putoaa Englannin Valioliigasta.

- Emme anna valmentajalle potkuja ensi viikolla, Webber maalailee isoa kuvaa ennen keskiviikon vierasottelua Arsenalia vastaan.

- Jos se pahin tapahtuu, niin meillä on useita hyviä nuoria pelaajia, jotka ovat pelanneet paljon Championshipissä tai Valioliigassa. Meillä on suunnitelma, Webber jatkaa Eastern Daily Press-lehdelle.

Webber korostaa, että ranskalainen visiitti Valioliigan ei merkitsisi Norwichille taivaan romahtamista niskaan.

- Olemme ottaneet niin monta oppituntia tällä kaudella, että tiedämme, mitä meidän pitää tehdä tullaksemme paremmiksi, Webber muotoilee.

Norwich ei halua missään nimessä hissijoukkueen leimaa otsalleen.

- Putoaminen, nousu, liigan voittaminen. Tämä on osa sitä loputonta matkaa. Et saa tehdä hulluja päätöksiä, koska egoasi on lyöty ja se on mustelmilla, Webber tähdentää pitkän tähtäimen suunnitelmallisuuden merkitystä.

Webber ei kuitenkaan kiistä se karmeaa tunnetta, jonka kourissa hän on kärvistellyt pitkin kautta ja varsinkin viime viikkoina.

- Sattuuko se tällä hetkellä? Kyllä, se sattuu hullun lailla! Kukaan ei halua häviä otteluita. Mutta onko tämä shokki? Ei, koska osasimme odottaa vaikeaa, pitkää ja kovaa kautta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RoPS sai ilouutisen sairastuvalta

13.7.2020 16:11:19