Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Dramaattinen ratkaisu! Niklas Moisanderin Werder Bremen jatkaa Bundesliigassa

6.7.2020 - 23:36:06


Werder Bremen jatkaa myös ensi kaudella Saksan jalkapallon korkeimmalla sarjatasolla Bundesliigassa.

Asia ratkesi maanantai-iltana ratkaisevassa karsintaottelussa Heidenheimia vastaan.

Ensimmäinen osaottelu ei tarjonnut yhtään maalia, mutta asia korjaantui toisessa osaottelussa. Ottelu päättyi 2-2-tasapeliin ja Werder Bremen jatkaa pääsarjassa vierasmaalisäännön turvin.

Bremen johti ottelua vain 1-0 ensimmäisen jakson jälkeen, mutta toinen jakso tarjosi peräti kolme maalia. 85. minuutilla Tim Kleindienst tasoitti lukemiksi 1-1, mutta vain hetkeä myöhemmin ottelun lisäajalla Ludwig Augustinsson iski Werder Bremenin 2-1-johtoon. Kleindienst nosti kotijoukkueen vielä kerran rinnalle rankkariosumalla, mutta aika loppui kesken.

Werder Bremen on yksi perinteisimmistä Saksan pääsarjajoukkueista. Se on pelannut 2. Bundesliigassa vain kerran. Tämä tapahtui kaudella 1980-1981 eli 40 vuotta sitten.

Werder Bremenin kapteeni ja Suomen maajoukkueen entinen puolustaja Niklas Moisander sai ensimmäisessä osassa punaisen kortin, eikä pelikieltonsa vuoksi pelannut ottelussa.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!