Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Myydäänkö HJK:sta tuttu Alfredo Morelos 20 miljoonalla – Steven Gerrard latasi suorat sanat

31.7.2020 - 19:01:00


Jalkapalloilija Alfredo Morelos on päivä päivältä kuumempi nimi siirtomarkkinoilla. Hänen edustamansa Glasgow Rangersin manageri Steven Gerrard keskittyy kuitenkin korostamaan omaa valtaansa.

- Koko asia on minun käsissäni, minä kontrolloin hänen siirtoaan, Gerrard latasi lehdistötilaisuudessa.

- Mahdollisesta siirrosta ei ole mitään kerrottavaa. Emme myy yhtäkään pelaajaa, jos siirtosumma ei vastaa vaatimuksiamme. Nyt sanon vain, että Alfredo on Rangersissa, ja 75 minuuttia ennen ottelua näette, onko hän avauskokoonpanossa.

Kolumbialaishyökkääjä Morelos siirtyi Rangersiin kolme vuotta sitten HJK:sta. Klubissa hän iski maaleja kovaan tahtiin kahden kauden ajan.

Ranskan Lille on Morelosin innokkain ostajakandidaatti. Englannin Valioliigassa ainakin Everton ja West Bromwich ovat kiinnostuneita. Siirtosumman odotetaan nousevan noin 20 miljoonaan euroon.

Skotlannin Valioliigan uusi kausi alkaa lauantaina. Rangersilla on heti raisu haaste, sillä vastaan asettuu Aberdeen, jota uumoillaan Rangersin ja Celticin tavoin sarjan kärkipäähän.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!