Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Heti ensimmäisellä kaudellaan FA Cupin voittoa juhlinut Arsenalin käskyttäjä - "Isot ottelut vaativat isoja hetkiä isoilta pelaajilta"

2.8.2020 - 07:15:11


Arsenal kasvatti nimissään olevaa ennätystä lauantaina. Tykkimiehet kukisti jalkapallon Englannin FA Cupin loppuottelussa Chelsean tyhjällä Wembleyllä 2-1. Arsenal on nyt voittanut FA Cupin 14 kertaa.

Christian Pulisic vei Chelsean johtoon jo viidennellä minuutilla. Arsenalin Pierre-Emerick Aubameyang tasoitti rangaistuspotkusta hieman ennen puolen tunnin kohtaa. Aubameyang iski voittomaalin toisen jakson puolivälissä.

- Isot ottelut vaativat isoja hetkiä isoilta pelaajilta. Aubameyang teki sen välierissä ja nyt uudestaan loppuottelussa. Jotkut epäilivät pystyisikö hän tuohon isoissa otteluissa. Siinä näette. Hän oli iso, iso palanen tätä pokaalia, Arsenalin manageri Mikel Arteta hehkutti seuran verkkosivuilla.

Artetasta tuli ensimmäinen mies, joka on voittanut FA Cupin Arsenalissa sekä managerina että kapteenina. Arteta palkattiin Arsenalin luotsiksi viime joulukuussa.

- Uskon niin (että tämä on suurin hetki urallani). Olen todella ylpeä siitä, mitä olemme saavuttaneet, koska tiedän ne vaikeudet ja kaiken, jota olemme kokeneet. Henkilökohtaisesti nämä viimeiset kuusi kuukautta ovat olleet rankkoja, koska elämässämme on tapahtunut paljon asioita. Mutta minulla oli vain yksi tehtävä tullessani tänne. Se oli pelaajien ja henkilökuunnan saaminen uskomaan, että pystymme tähän, Arteta kertoi.

FA Cupin voitto varmisti Arsenalille paikan ensi kauden Eurooppa-liigaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!