NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Wolverhamptonin manageri ei alkanut syyttelemään tähtihyökkääjäänsä - "Raul on fantastinen pelaaja"

12.8.2020 - 07:15:14


Wolverhampton joutui pettymään jalkapallon Eurooppa-liigassa tiistaina. Sevilla kukisti Wolvesin 1-0 ja paineli välieriin. Ottelu pelattiin Duisburgissa.

Sevillan Lucas Ocampos pukkasi kamppailun ainoan osuman kaksi minuuttia ennen täyttä aikaa.

- Tämä on turhauttavaa. Tuo viimeisen minuutin takaisku on jotain, mitä meille on tapahtunut liian monta kertaa. Mutta olen ylpeä pojista. Pelasimme vahvaa joukkuetta vastaan. Tulimme tänne asti. Nyt tämä on ohi, levätään ja katsotaan tulevaisuuteen, Wolverhamptonin manageri Nuno Espirito Santo sanopi seuran verkkosivuilla.

Wolverhamptonilla oli loistava tilaisuus mennä johtoon 13. minuutilla, mutta Raul Jimenez epäonnistui rangaistuspotkussa. Jimenez oli laittanut ensimmäiset kahdeksan pilkkuaan sisään Wolves-paidassa.

Nuno ei heittänyt tähtihyökkääjäänsä bussin alle.

- Raul on mahtava pelaaja. Hän tekee niin paljon asioita joukkueen hyväksi: työtä, maaleja ja hänen taitonsa on mahtavaa. Raul on fantastinen pelaaja, Nuno puolusteli ESPN:n mukaan.

Wolverhampton sijoittui Valioliigassa seitsemänneksi. Se tietää sitä, että Wolvesia ei nähdä ensi kaudella Euroopan kentillä. Eurooppa on kuitenkin tavoitteena jatkossa. Muutoksia kuitenkin tarvitaan.

- Meillä on pieni pelaajaryhmä. Nyt meidän pitää tehdä hyviä ratkaisuja. Emme voi tehdä virheitä kuten olemme tehneet aikaisemmin. Me tarvitsemme lisää pelaajia, jotka pystyvät auttamaan meitä, Nuno paalutti seuran verkkosivuilla.

Sevilla kohtaa välierässään Manchester Unitedin sunnuntaina.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!