NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Bayern München antaa todella tylyä kyytiä FC Barcelonalle Mestarien liigassa

14.8.2020 - 22:45:49


FC Bayern München on jyräämässä kohti neljän sakkia jalkapallon Mestarien liigassa.

Bayern München on käytännössä jo ratkaissut puolivälieräottelun FC Barcelonaa vastaan, vaikka ottelusta on pelattu vasta ensimmäinen puoliaika.

Bayern johtaa ottelua jo 4-1-lukemin.

Bayern aloitti nopeasti ottelussa maalinteon. Jo neljännellä minuutilla syntyi avausmaali. Maali syntyi upean kuvion päätteeksi. Thomas Müller pelasi boksissa nerokkaan seinän Robert Lewandowskin kanssa ja laukoi pallon tämän jälkeen tulisesti Barcelonan verkkoon.

Vain hetkeä myöhemmin Barcelona nousi tasoihin. David Alaba esitti komean chipin, mutta valitettavasti se meni omaan verkkoon. Koominen oma maali ilmeisesti herätti Bayernin, sillä sen jälkeen maaleja syntyi enää vain yhteen päätyyn.

22. minuutilla Bayern meni uudelleen johtoon. Ivan Perisic laukoi pallon verkkoon Serge Gnabryn esimerkillisen oikeaikaisen syötön jälkeen ja lisää seurasi vain hetkeä myöhemmin. Tällä kertaa Gnabry oli itse asialla. Hän karkasi maalintekoon Thiago Alcantaran upean no look-passin jälkeen.

Kolme takaiskua sekoitti viimeistään täysin Barcelonan pakan ja Thomas Müller pääsi iskemään maalin edestä jo 4-1-lukemat taululle 31. minuutilla.

Barcelonan ja Bayernin puolivälierä oli monien mielestä koko lopputurnauksen odotetuin ottelu, mutta huippupelistä on tulossa varsin yksipuolinen näytös.

Teksti Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport