NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Totaalinen nöyryytys! Bayern München nolasi FC Barcelonan Mestarien liigassa

14.8.2020 - 23:49:32


FC Bayern München eteni perjantaina jalkapallon Mestarien liigassa neljän parhaan joukkoon.

Bayern München murskasi FC Barcelonan yksiosaisessa puolivälierässä 8-2-lukemin.

Ottelu ratkesi käytännössä jo ensimmäisellä jaksolla.

Bayern johti ottelua jo ensimmäisen jakson jälkeen tylysti 4-1.

Bayern aloitti nopeasti ottelussa maalinteon. Jo neljännellä minuutilla syntyi avausmaali. Maali syntyi upean kuvion päätteeksi. Thomas Müller pelasi boksissa nerokkaan seinän Robert Lewandowskin kanssa ja laukoi pallon tämän jälkeen tulisesti Barcelonan verkkoon.

Vain hetkeä myöhemmin Barcelona nousi tasoihin. David Alaba esitti komean chipin, mutta valitettavasti se meni omaan verkkoon. Koominen oma maali ilmeisesti herätti Bayernin, sillä sen jälkeen maaleja syntyi enää vain yhteen päätyyn.

22. minuutilla Bayern meni uudelleen johtoon. Ivan Perisic laukoi pallon verkkoon Serge Gnabryn esimerkillisen oikeaikaisen syötön jälkeen ja lisää seurasi vain hetkeä myöhemmin. Tällä kertaa Gnabry oli itse asialla. Hän karkasi maalintekoon Thiago Alcantaran upean no look-passin jälkeen.

Kolme takaiskua sekoitti viimeistään täysin Barcelonan pakan ja Thomas Müller pääsi iskemään maalin edestä jo 4-1-lukemat taululle 31. minuutilla.

Toisella jaksolla Luis Suarez toi Barcelonalle vielä hetkeksi uskoa kaventamalla tilanteeksi 2-4, mutta Bayern ei tästä häkeltynyt, vaan painoi vielä kerran kaasun kunnolla pohjaan: Joshua Kimmich, Robert Lewandowski ja Philippe Coutinho iski kahdesti vielä pallon verkkoon ja Barcelonan nöyryytys oli valmis. Erityisen komea oli Kimmichin maali, mihin Alphonso Davies teki uskomattoman komean esityön: nopea kanadalainen piti koko Barcelonan puolustusta pilkkanaan ja Kimmichillä oli helppo työ iskeä maalin edestä 5-2-osuma.

Odotettavissa on, että totaalinen nöyryytys tuo muutoksia FC Barcelonaan. Etenkin päävalmentaja Quique Setienin palli heiluu kovasti, mutta myös muutokset ylempään seurajohtoon ovat mahdollisia.

Teksti Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!