NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Arsenalissa riemuitaan tähtihyökkääjän sopimuksesta - "Hän pystyy saavuttamaan sen täällä"

16.9.2020 - 08:45:17


Jalkapallon Valioliigassa pelaava Arsenal sai vapauttavan tiedon tiistaina. Tähtihyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang solmi kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen lontoolaisseuran kanssa.

Aubameyang tuli Arsenaliin tammikuussa 2018 Bundesliigan Borussia Dortmundista. 31-vuotias Gabonin maajoukkuepelaaja on tehnyt Arsenalille 72 maalia 111 ottelussa. Aubameyang jakoi Valioliigan maalipörssin voiton kaudella 2018-19.

- En koskaan epäillyt, ettenkö tekisi jatkosopimusta tämän erityisen seuran kanssa. Me pystymme saavuttamaan isoja asioita yhdessä. Meillä on täällä jotain jännittävää. Uskon, että paras on vielä tulossa Arsenalille, Aubameyang hehkutti Arsenalin verkkosivuilla.

Aubameyang ei ole ainoa, joka uskoo vahvasti Arsenalin tulevaisuuteen.

- Oli tärkeää, että Pierre-Emerick jäi seuraan. Se kertoo kaiken hänestä mitä tarvitsee, että hän on yltänyt nopeiten 50 maaliin seuran historiassa. Hän on tärkeä johtaja joukkueessa ja iso osa sitä, mitä olemme rakentamassa täällä. Hän haluaa lukeutua maailman parhaimpiin pelaajiin ja jättää jälkensä. Hän pystyy saavuttamaan sen täällä, Arsenalin manageri Mikel Arteta intoili.

Arsenal aloitti kautensa Valioliigassa vakuuttavalla 3-0 -voitolla Fulhamin kentällä. Tykkimiehet isännöi ensi lauantaina West Hamia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!