Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Vanha” Teemu Pukki on palannut - ”Yksi merkittävin pelaaja tässä liigassa”

22.9.2020 - 18:27:12


Norwichia edustava Teemu Pukki on käynnistänyt kautensa loistavasti jalkapallon Englannin Championshipissä. ”Vanha” Pukki on palannut, Eastern Daily Press-lehti kirjoittaa.

Pukki tarjoili sarja-avauksessa maailmanluokan syötön Huddersfieldiä vastaan syntyneeseen voittomaaliin.

Seuraava ottelu päättyi 2-2 -tasapeliin Prestonin kanssa, mutta mikä tärkeintä, Pukin pitkä kuiva kausi tuli maalien osalta vihdoinkin tiensä päähän.

- Kyllä, hän näyttää saaneen vaistonsa ja maalivainunsa takaisin, Norwichin päävalmentaja Daniel Farke iloitsee.

- Teemu on ollut minulle yksi merkittävimmistä pelaajista tässä liigassa kahden ensimmäisen kierroksen aikana. Hänellä oli ratkaiseva merkitys voitossa Huddersfieldistä ja pisteen saamisessa Prestonilta, saksalaisvalmentaja jatkaa EDP:lle.

Pukista, 30, on jalostunut Farken ehdoton luottomies.

- Kyse ei ole vain siitä, mitä hän voi tuoda meille maaleillaan. Olemme edelleen nuori, erittäin nuori joukkue. Tarvitsemme hänen johtajuuttaan ja kokemustaan pukuhuoneessa, tai vaikeina aikoina kentällä, Farke tähdentää.

Norwich vierailee ensi lauantaina Bournemouthin pakeilla. Bournemouth pelasi Norwichin tapaan vielä viime kaudella Valioliigassa.

- Kaksi ottelua, neljä pistettä. Se ei ole huono keskiarvo kauden alussa. Ja se, mikä myös minua miellyttää, toisin kuin viime kaudella, on se, että voimme kääntää pelin ja pystymme tekemään maaleja myös 80. minuutilta eteenpäin. Se oli tunnusmaista kaudella, jolloin voitimme Championshipin, Farke viittaa Valioliigaa edeltäneisiin aikoihin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PeKa:lle kauden kolmas voitto

23.10.2020 22:36:34