Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Roy Hodgson täysin lämpimänä käsivirhesäännöstä - "Jos luulette, että tuo tekee lajista paremman, niin onnea teille"

27.9.2020 - 06:30:14


Manageri Roy Hodgsonin luotsaama Crystal Palace kärsi 1-2 -kotitappion Evertonille jalkapallon Englannin Valioliigassa lauantaina. Hodgson kävi todella lämpimänä kamppailun jälkeen.

Richarlison teki Evertonin voittomaalin rangaistuspotkusta viisi minuuttia ennen taukoa. Pilkku vihellettiin Palacen Joel Wardin käsivirheestä.

Hodgsonin mukaan pallo pelattiin Wardin käteen.

- Säännöt ovat mielestäni täyttä roskaa. En ymmärrä miten me jalkapallossa olemme antaneet tämän säännön tulla voimaan. Se tuhoaa jalkapallon, Hodgson jyrisi Palacen verkkosivuilla.

- Olemme nykyään siinä tilanteessa, jossa emme ymmärrä mikä on käsivirhe ja mikä ei ole. Tämä on täyttä roskaa. En halua hyötyä tästä enkä halua hävitä sen takia. Se epäilemättä tappaa lajin.

- Ennustan, että pelaajat alkavat näpäyttämään palloja ihmisten käsiin ja huutavan käsivirhettä. Jos luulette, että tuo tekee lajista paremman, niin onnea teille, Hodgson jatkoi monologiaan.

Hodgson ei kuitenkaan syytä erotuomareita.

- Tuo ratkaisu tappoi todella hyvän otteluan. En syytä erotuomareita, koska hänen on annettava tuo rankkari, koska hänen on käsketty tehdä niin.

Palace oli voittanut kauden kaksi ensimmäistä otteluaan.

- Olisin ollut täysin tyytyväinen joukkueemme esitykseen 1-1 -tuloksessa, mutta hävisimme tavalla, jota on mahdoton hyväksyä, Hodgson totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PeKa:lle kauden kolmas voitto

23.10.2020 22:36:34