Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

James Rodriguez innostui loisto-otteisiin Valioliigassa, Real Madrid järkyttyi

19.10.2020 - 09:33:57


Jalkapallon Englannin Valioliigassa Everton hihkuu James Rodriguezin hankkimista, mutta Real Madridissa ilmeet ovat päinvastaiset.

Everton johtaa Valioliigaa koottuaan viidestä kamppailusta neljä voittoa ja yhden tasapelin. Sen ohella tappioton joukkue liigassa on vain Aston Villa. James on pelannut vähintäänkin mallikkaasti.

Ennen kautta James siirtyi Evertoniin ilmaiseksi, sillä sopimus Real Madridin kanssa oli umpeutunut. Espanjalaismedia AS:n mukaan Realin korkein hallinto on järkyttynyt operatiivisen johdon kyvyttömyydestä. Jamesin markkina-arvo oli reippaasti yli 30 miljoonaa euroa; johtajien mielestä pelaaja olisi pitänyt pystyä myymään hyvällä hinnalla.

James nousi kirkkaaseen valokeilaan kesällä 2014. Kolumbialainen oli MM-kisojen maalikuningas kuudella osumallaan. Seurasi unelmasiirto Real Madridiin. Yhteistyö ei ole kuitenkaan kantanut hedelmää. Real lainasi Jamesin Saksaan FC Bayernille. Laina päättyi kesällä 2019.

Lauantaina Everton pelasi 2-2-tasapelin paikallisvastustajaansa Liverpoolia vastaan. James syötti joukkueensa avausmaalin. Seuraavaksi Everton ottaa liigassa mittaa Southamptonista.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!