Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”En tiedä, mitä hänellä on mielessään” – Lionel Messin siirto toteutuu?

21.11.2020 - 10:03:54


Minne menet, Lionel Messi?

Jalkapallon supertähti, FC Barcelona ja Manchester City eivät saa rauhaa. Messin siirtymisestä FC Barcelonasta toisaalle puhutaan taas voimakkaammin äänenpainoin.

Brittiläinen laatulehti The Times yhtyi keskusteluun. Lehti tietää Man Cityn managerin Pep Guardiolan saaneen seuralta luvan tuntuviin pelaajahankintoihin. Messi ja Guardiola ovat vanhat tutut Barcelonasta.

– Seura on vakuutellut Guardiolan saavan täyden tuen siirtomarkkinoille. Näin kasvaa myös todennäköisyys, että Guardiola ja Messi ovat taas samassa seurassa ensi kesänä, Times kirjoitti.

Pep Guardiola vaikutti perjantaina kiusaantuneelta. Manageri keskittyisi mieluummin käsillä olevaan kauteen.

– Messi on Barcelonan pelaaja. Olen sanonut sen tuhat kertaa. Fanina haluan ”Leon” lopettavan uransa Barcassa. Hänen sopimuksensa umpeutuu tämän kauden jälkeen. En tiedä, mitä hänellä on mielessään, Guardiola sanoi lehdistölle.

Messi-keskustelu räjähti viime kauden jälkeen, kun argentiinalainen oli pyytänyt Barcelonalta siirtoa. Siirtyminen Man Cityyn oli tiettävästi lähellä, mutta silloinen Barca-puheenjohtaja Josep Maria Bartomeu torppasi kaupan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!