Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Teemu Pukin valmentaja kauhuissaan: ”Hän näytti aaveelta”

21.11.2020 - 16:01:44


Teemu Pukin edustama Norwich vierailee Englannin Mestaruussarjan lauantain kierroksella Middlesbroughin pakeilla. Pukki aloittaa ottelun vaihtopenkiltä.

Norwichin päävalmentaja myöntää olevansa huolissaan joukkueensa iskukyvystä raskaan maaottelujakson jälkeen.

Pukki pelasi putkeen kolme maaottelua. Ranska kaatui harjoitusottelussa sensaatiomaisesti 0-2. Kansojen liigassa Bulgaria meni nurin 1-2, mutta Walesilta tuli takkiin numeroin 3-1.

- Teemu Pukki pelasi kolme ottelua, joista viimeisessä Suomelta ajettiin varhaisessa vaiheessa yksi mies ulos. Hän (Pukki) näytti terävältä, mutta miltei kuolin, kun heille osoitettiin punaista korttia. Tiesin, että hänen täytyy tehdä töitä entistäkin enemmän. Hän tuli takaisin ja näytti kuin aaveelta. Hän oli hyvin kalpea, joten toivon, että kahden päivän lepo riittää, Farke viittasi joukkueensa lehdistötilaisuudessa Pukin puoleen.

- Jos sanon Teemulle kahden päivän jälkeen paluusta, että hänellä on edessään maailman tärkein ottelu lauantaina, niin hän ei usko sitä, Farke jatkoi.

Norwich majailee 11 kierroksen jälkeen Mestaruussarjassa kolmantena pistein 21. Middlesbroughilla on koossa kolme pistettä vähemmän.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!