Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Manchester Unitedille paha tappio - PSG laittoi H-lohkon jännäksi

2.12.2020 - 23:52:42


Jalkapallon Mestarien liigan lohkovaihe jatkui keskiviikkona. Manchester United ja PSG kohtasivat illan todellisessa huippuottelussa.

PSG voitti isojen panosten ottelun 3-1-lukemin Old Traffordilla.

PSG lähti otteluun kovien paineiden keskellä, sillä se oli ennen ottelua kolmantena lohkossa ja vaarassa pudota jatkosta. ManU:lle olisi riittänyt yksikin piste jatkopaikkaan, mutta sitä United ei kuitenkaan saanut.

PSG aloitti ottelun hurjasti. Pelin 6. minuutilla PSG hyökkäsi terävästi vastaan ja lopulta pallo tuli Neymarille, joka laukoi pienestä kulmasta pallon verkkoon. ManU puolusti tilanteen hyvin laiskasti.

ManU pääsi tämän jälkeen paremmin pelin mukaan ja pelin 32. minuutilla se nousi tasoihin. Marcus Rashfordin laukaus meni onnekkaasti PSG:n puolustajan kautta etukulmaan, mutta kaikki lasketaan.

Ensimmäisen jakson taistelupari oli ManU:n Fred ja PSG:n Leandro Paredes. Molemmat saivat varoitukset avausjaksolla.

Toisella jaksolla PSG kesti paineet ja paineli voittoon. Voittomaali nähtiin 69. minuutilla. Pallo jäi pyörimään ikävästi ManU-maalin eteen ja lopulta Marquinhos tuikkasi pallon verkkoon. Oli millimetreistä kiinni, ettei tilanne ollut paitsio.

Vain hetkeä myöhemmin Fred liukui jälleen jaloille ja sai odotetusti toisen varoituksen. Fredin ulosajo vesitti lopullisesti Man Unitedin takaa-ajon ja PSG otti arvokkaan voiton. Ihmetystä herätti se, miksei Ole Gunnar Solksjär ottanut Frediä vaihtoon jo puoliajalla. PSG iski vielä miesylivoimalla kerran ja Neymar kuittasi 3-1. Kahden maalin voitto nosti PSG:n ManU:n ohi lohkon kärkeen.

H-lohkon tilanne menee todella jännäksi, sillä nyt ManU, PSG ja Basaksehirin keskiviikkona kaatanut RB Leipzig ovat kaikki yhdeksässä pisteessä. Jatkoonmenijät ratkeavat siis huikeasti vasta viimeisellä kierroksella.

Teksti Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!