Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

”Teemu Pukin täytyy nauttia pelaamisesta hänen kanssaan!” - tästä miehestä Norwichin tulee pitää kynsin ja hampain kiinni

14.1.2021 - 12:57:42


Teemu Pukin tutkaparina Norwichissa pelaava argentiinalainen Emialiano Buendia on yksi tammikuun siirtomarkkinoiden kuumista nimistä.

Valioliigassa pelaavan Arsenalin tiedetään olevan hanakasti Buendian kintereillä, mutta Norwichin takavuosien hyökkääjä Robert Earnshaw tähdentää monien muiden tavoin, että ”Kanarialintujen” on pidettävä hänestä tässä tilanteessa ehdottomasti kiinni.

Norwich johtaa Mestaruussarjaa ja Earnshaw on vakuuttunut siitä, että joukkue palaa pikaisesti takaisin Valioliigaan, kunhan kaikki avainpelaajat pidetään joukkueen riveissä ainakin tämän kauden loppuun asti.

- Nautin todellakin katsoa Buendian pelaavan. On tärkeää, että Norwich pitää hänet, Earnshaw tähdentää Eastern Daily Press-lehdelle.

Earnshaw painottaa samalla Buendian iso roolia Pukin rinnalla. Kaksikon yhteispeli on parhaimmillaan äärimmäisen nautittavaa ja tehokasta.

- Voin hyvin nähdä, miksi Buendia pelaa niin hyvin. Norwichin pelityyli sopii hänelle täydellisesti. Buendialla on iso merkitys siihen, että Norwich johtaa sarjaa. Teemu Pukin täytyy nauttia pelaamisesta hänen kanssaan - ainakin minä pitäisin ehdottomasti siitä! Buendia parantaa koko ajan ja häneltä on luvassa vielä paljon enemmän, Earnshaw hehkuttaa argentiinalaispelaajaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!