Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Siirtoasiantuntija: Liverpool on ottanut paalupaikan väännössä huippuhyökkääjästä - hinta on tosin tähtitieteellinen

2.03.2021 - 19:14:00


PSG:n ranskalainen tähtihyökkääjä Kylian Mbappe on suuren ratkaisun edessä: solmiiko hän pariisilaisjätin kanssa jatkosopimuksen, vai onko aika vaihtaa maisemia? Jos Mbappe päätyy jälkimmäiseen ratkaisuun, niin uusi seura löytyy suurella todennäköisyydellä Englannin Valioliigasta.

Mbappen, 22, nykyinen sopimus PSG:n kanssa umpeutuu vuoden 2022 kesällä. Jos hän aikoo lähteä jo sitä ennen, niin PSG:n huima hintapyyntö asettunee noin 180-200 miljoonan euron haarukkaan.

Mbappen mahdollisina uusina seuroina tapetilla ovat olleet ensisijaisesti Real Madrid ja Liverpool, sekä pienellä varauksella Barcelona ja Manchester United.

Siirtoasiantuntija Duncan Castles pitää Mbappen päätymistä Espanjaan epätodennäköisenä. Real Madridin ja varsinkin Barcelonan talous on ainakin parhaillaan pahasti kuralla.

Kaksikosta Liverpool-ManU ensimainittu on Castlen tietojen mukaan se seura, jolle Mbappen sydän kiivaimmin sykkii.

- Jos Mbappe valitsee Valioliigan, niin minulle on kerrottu, että hän haluaa siirtyä Liverpooliin. Mbappe pitää Manchester Unitedista seurana, mutta hän työskentelisi mieluummin Jürgen Kloppin (päävalmentaja) kanssa Liverpoolissa, Castle kertoo Transfer Window-podcastissa.

Kloppin tiedetään olleen Mbappen kanssa tiiviissä puhelinyhteydessä viime syksystä lähtien.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!