Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Kicker: Bayern München ei tarjoa jatkosopimusta maailmanmestarille - Valioliiga kutsuu?

7.04.2021 - 18:56:00


Bayern München on tehnyt Kicker-lehden mukaan lopullisen päätöksen ehdottomiin luottopelaajiinsa lukeutuvan Jerome Boatengin, 32, osalta: jatkosopimuksesta ei neuvotella ja vuoden 2014 maailmanmestari saa lähteä tämän kauden jälkeen.

Saksan vuoden jalkapalloilijaksi ja vuoden puolustajaksi 2016 valitun Boatengin tien uskotaan vievän Englannin Valioliigaan. Saksan maajoukkuepaidan 76 kertaa ylleen kietaissut Boateng on yhdistetty Chelseaan ja Arsenaliin.

Boateng on pelannut myös meneillään olevalla kaudella isossa roolissa FC Bayernissa, joka isännöi keskiviikkona PSG:tä Mestarien liigan puolivälierissä. Boateng on pelannut tällä kaudella ja kaikki kilpailut mukaan luettuna 30 ottelua saksalaisjätin riveissä.

Bayern München on pistämässä alakertaansa tämän kauden jälkeen uuteen kuosiin. Ranskalaistoppari Dayot Upamecano, 22, siirtyy RB Leipzigista 45 miljoonan euron miehen Bayernin vahvuuteen.

Boateng puolestaan siirtyi Manchester Citystä vuonna 2011 Bayern Müncheniin, jossa hän on pelannut siitä lähtien. Yli 350 ottelua Bayernissa pelannut Boateng on saavuttanut nykyisessä seurassaan kahdeksan Saksan mestaruutta ja Mestarien liigan voiton.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!