Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Chelsea tarrasi tiukasti kiinni välieräpaikkaan - "Olemme iloisia, mutta emme liian iloisia. Olemme innoissamme, mutta emme liian innoissamme"

8.04.2021 - 8:40:00


Chelsea tarrasi vahvasti kiinni paikkaan jalkapallon Mestareiden liigan välierissä keskiviikkona. Lontoolaiset kukistivat neljännesfinaalien ensimmäisessä osaottelussa Porton 2-0.

- Tämä on loistava tulos meille. Tämä oli vaikea ottelu erittän vahvaa Porton joukkuetta vastaan. Tunnelma pukukopissa on hyvä. Olemme iloisia, mutta emme liian iloisia. Olemme innoissamme, mutta emme liian innoissamme, Chelsean valmentaja Thomas Tuchel sanoi seuran verkkosivuilla.

Chelsean osumista vastasivat Mason Mount ja Ben Chilwell. Kummallekin pelaajalle maali oli ensimmäinen Mestareiden liigassa.

- Olen iloinen siitä, että ensimmäinen Mestareiden liigan maalini tuli tärkeässä voitossa. Tämä oli iso suoritus meiltä kaikilta. Tämä oli vaikeata. Me tiesimme, että Porto on todella hyvä joukkue. He painoivat päälle, mutta me puolustimme todella hyvin, Mount riemuitsi Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n verkkosivuilla.

Ottelu pelattiin Sevillassa. Myös toinen osaottelu pelataan samassa paikassa. Chelsea on ensi tiistaina "kotijoukkue".

- Tämä ei ole vielä ohi. Meidän täytyy lähteä toiseen osaotteluun samalla asenteella kuin tänään, Mount vaati.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!