Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Kliinisesti viimeistellyt PSG pitää jalat maan pinnalla kolmesta vierasmaalista huolimatta - "Hyvä ensimmäinen askel"

8.04.2021 - 9:15:00


Jalkapallon Mestareiden liigan viime kauden finalistit ottavat tällä kertaa yhteen jo puolivälierissä. Viime vuoden huipennuksessa pettynyt Paris Saint-Germain otti nyt etulyöntiaseman ensimmäisessä osaottelussa.

PSG löi keskiviikkona Bayern Münchenin vieraissa 3-2.

- Joukkue pelasi todella hyvin. Me teimme vastahyökkäyksiä ja olimme uskomattoman kliinisiä. Kolmen maalin tekeminen noin hyvää joukkuetta vastaan on valtavan vaikeata, joten isot onnittelut pelaajilleni. Suunitelmamme toimi, mutta meillä oli myös sitä tarvittavaa onnea, PSG:n valmentaja Mauricio Pocchettino kommentoi Bayernin verkkosivujen mukaan.

Ottelun laukaukset merkittiin Bayernille 31-5. Se ei auttanut isäntiä. PSG:n hahmoksi nousi illan ensimmäisen ja viimeisen maalin viimeistellyt Kylian Mbappe.

- Joukkueiden tehokkuus oli ratkaiseva tekijä. Me käytimme hyväksemme kaikki paikkamme ja totta kai olimme hieman onnekkaita, koska Bayernilla oli paljon paikkoja, Mbappe totesi.

PSG:llä on nyt kolme vierasmaalia tilillään ja edessä kotiottelu ensi tiistaina. Bayernia vastaan mikään ei tosin ole varmaa.

- Tämä oli erittäin positiivinen tulos, vaikka tämä ottelupari on vielä täysin auki. Meidän täytyy antaa kaikkemme tiistaina, Pocchettino vaati.

- Tämä oli hyvä ensimmäinen askel. Mutta näimme Bayernin tason. Toisesta osaottelusta tulee todella vaikea, PSG:n Julian Draxler säesti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!