Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

PSG:n urheilupomo kuittasi kuuman huhun Donnarummasta kolmella sanalla: ”Navas on mahtava”

8.04.2021 - 19:30:00


AC Milanin ja Italian maajoukkuemaalivahti Gianluigi Donnarumman, 22, tiet ovat eromassa tämän kauden jälkeen. Donnarumma on yhdistetty siirtohuhuissa ensisijaisesti PSG:hen ja Chelseaan.

Italialaismediassa uutisoitiin alkuviikolla, että Milan on tarjonnut Donnarummalle jatkosopimusta 8 miljoonan euron vuosipalkalla.

Donnarumma ja hänen agenttinsa Mino Raiola olivat tyrmänneet tarjouksen. Raiola antoi ymmärtää, että Donnarummalle on tehty tarjous 12 miljoonan vuosipalkalla. Raiola ei tietenkään tuon seuran nimeä kertonut, mutta saapasmaassa ollaan vakuuttuneita siitä, että tarjouksen takana on pariisilaisjätti PSG.

PSG:n costaricalaismaalivahti Keylor Navasilla on ikää 34 vuotta ja ainakin vähemmän huippuvuosia edessään kuin Donnarummalla.

Navas pelasi keskiviikkona vahvan ottelun, kun PSG peittosi Bayern Münchenin Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä osassa 3-2. FC Bayernin kahdesta puskumaalista ei Navasia voi syyttää.

PSG:n brasilialainen urheilupomo Leonardo joutui vastailemaan ottelun jälkeen Kylian Mbappen ja Neymarin jatkosopimustilanteiden lisäksi myös uteluihin maalivahtiosastosta.

- Donnarumma? En puhu nyt siirroista. Navas on mahtava, Leonardo kuittasi Sky Italialle.

Ja entä sitten Mbappe ja Neymar?

- Voimme olla tyytyväisiä tämän hetken tilanteeseen. Luulen, että meillä on pian uutisia, jotka saavat meidät kaikki onnelliseksi. Mutta katsotaan mitä tapahtuu, Leonardo muotoili käynnissä olevat neuvottelut.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!