Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Ilveksen valmentaja manasi hukattua tilaisuutta: ”Se ärsyttää vietävästi”

25.07.2021 - 22:57:00


Ilvekselle tarjoutui sunnuntaina mahdollisuus päättää eurocup-kiireiden vuoksi väsyneen Kuopion Palloseuran kuuden ottelun mittainen voittoputki Veikkausliigassa, mutta siihen tamperelaisnipun rahkeet eivät riittäneet. KuPS voitti kotiottelunsa 1-0.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss myönsi, että he eivät pystyneet hyödyntämään tilaisuuttaan.

- Onnittelut Kuopioon. He olivat vähän väsyneen näköisiä, mutta eipä tässä auta hävinneenä osapuolena arvostella voittajaa. Toivottavasti he ovat ensi viikolla europelissä vahvoja, Wiss toteaa seuransa verkkosivuilla.

- Meillä oli mahdollisuus saada täältä jotain mukaan. KuPS ei ollut vahvimmillaan, mutta emme iskeneet tilaisuuteen kiinni. Se ärsyttää vietävästi, Wiss jatkaa.

Ilvekselle ei tehnyt suuria virheitä, mutta pienet yksityiskohdat ratkaisivat edun vastustajalle. Jokainen voitettu kaksinkamppailu ja juoksukilpailu olisi aina kotiin päin.

- Kipinä puuttui. Meidän pitää vaatia toisiltamme enemmän, eikä tyytyä vain näennäisesti ok suoritukseen. Vanha sanonta pätee: ”If you want to win, it has to hurt.” Olemme nuori joukkue ja oppiminen vaatii aikaa. On kuitenkin selvää, että jos meinaa uraa rakentaa pelaajana, niin pitää olla valmis tekemään uhrauksia. Voita se taklaus, juokse se extra maili.

Lähde: Ilves


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

George Russell: "Tämä on hullua"

25.09.2021 16:50:22