Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Manchester United yrittää paaluta absoluuttiselle huipulle - "Meillä on ollut jo ihan riittävästi pettymyksiä"

14.09.2021 - 18:00:00


Jalkapallon Mestarien liiga alkaa tiistaina lohkovaiheen otteluilla. Manchester United yrittää paluuta absoluuttiselle huipulle.

ManU:n ensimmäisen UCL-illan haaste on sieltä kevyemmästä päästä, kun joukkue kohtaa vieraskentällä sveitsiläisen Young Boysin.

Brittilehti The Guardian on tehnyt ottelusta laajan ennakon ja lehti tekee homman selväksi: ManU:n on pakko menestyä tämän kauden Mestarien liigassa, sillä tekosyitä ei enää ole.

ManU yllätti kesän siirtoikkunan viimeisinä hetkinä ja hankki Cristiano Ronaldon takaisin Old Traffordille Juventuksesta. Ronaldo nostaa seuran osakkeita tuntuvasti myös UCL:n puolella, onhan hän takonut vuosien aikana uskomattoman kovaa tulosta.

Manchester Unitedin suurista pokaaleista on jo kosolti aikaa. Valioliigan se voitti edellisen kerran keväällä 2013 ja UCL:n voittoa se juhli edellisen kerran peräti 14 vuotta sitten. Ronaldo oli silloin isossa roolissa rangaistuslaukauskilpailussa Chelseaa vastaan Moskovan illassa.

- Meillä on ollut jo ihan riittävästi pettymyksiä, se on selvä, ManU-manageri Ole Gunnar Solksjär linjasi painokkaasti UCL-illan alla.

Teksti Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

George Russell: "Tämä on hullua"

25.09.2021 16:50:22