Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Mestarien liiga alkoi jättimäisellä yllätyksellä! Manchester United muni totaalisesti Ronaldon ennätysillassa

14.09.2021 - 21:35:00


Jalkapallon Mestarien liiga alkoi tiistaina jättimäisellä yllätyksellä, kun Manchester United hävisi 1-2-lukemin sveitsiläiselle Young Boysille.

Ottelu alkoi ManU:n kannalta hyvin, vaikka toki se oli ihan alkuminuutit jopa hieman pinteessä. Apuun riensi kuitenkin Cristiano Ronaldo.

Pelin 13. minuutilla ManU iski vastaan ja Bruno Fernandes lähetti taidokkaan keskityksen boksiin.

Ronaldo oli unohtunut sveitsiläisten puolustukselta täysin vapaaksi ja supertähdellä oli helppo työ viimeistellä ManU johtoon.

Sitten peli sai melko dramaattisen käänteen. Pelin 35. minuutilla ManU sai suoran punaisen kortin ja ottelun käsikirjoitus meni uusiksi.

ManU:n Aaron Wan-Bissaka ajoi rajusti Christopher Martins Pereiraa jaloille ja lensi suoralla punaisella ottelusta ulos.

ManU ei vakuuttanut ensimmäisellä jaksolla, vaikka se hallitsikin näennäisesti tapahtumia. Ronaldon maali oli ManU:n avausjakson ensimmäinen ja ainoa maalipaikka.

Toisella jaksolla ManU:n miesalivoima kostautui pahemman kerran ja Young Boys karkasi 2-1-voittoon.

Toisen jakson alussa Young Boys rummutti miesylivoimalla ja lopulta palkinto sille tulikin reilun tunnin pelaamisen jälkeen.

Meschack Elia keskitti boksiin, Silvan Hefti jatkoi pallon taidokkaasti keskelle ja Nicolas Moumi Ngamaleu pääsi tuikkaamaan maalin edestä 1-1-tasoituksen.

Ottelun loppuhetkillä ManU muni vielä sitten lopullisesti, kun Jesse Lingard antoi karmean harhasyötön suoraan Jordan Siebatcheu ja hän tuikkasi lisäajalla Young Boysin voittomaalin. Voittoa voidaan pitää ansaittuna.

Cristiano Ronaldon ennätysilta ei ManU:a siis juuri lämmittänyt. Hän pelasi jo 177. kerran Mestarien liigassa ja nousi Iker Casillasin rinnalle eniten UCL-pelejä pelanneena pelaajana.

Teksti Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

George Russell: "Tämä on hullua"

25.09.2021 16:50:22