Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Tämän takia Juventuksen tähtihyökkääjä ansaitsee tuhdin palkankorotuksen

15.09.2021 - 9:22:00


Italian Serie A:n alkukierroksilla käsittämättömästi kompuroinut Juventus kävi pesemässä tiistaina kasvojaan Ruotsissa kaatamalla Malmön puhtaasti 3-0 Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksella. Argentiinalaishyökkääjä Paulo Dybala todisti samalla, miksi Juven tulisi solmia hänen kanssaan rahakas jatkosopimus.

Dybala löi käytännössä viimeisen niitin Malmön arkkuun ottelun 45. minuutilla. Pallo rangaistuspotkupilkulta verkon perukoille ja se oli sitten siinä: Juventus otti kauden ensimmäisen voittonsa sitten Cristiano Ronaldon lähdön Manchester Unitediin.

Dybalan, 27, sopimus umpeutuu ensi kesänä. Jatkosta on väännetty pitkään ja hartaasti, mutta tuloksetta. Nyt tosin vaikuttaa vahvasti siltä, että Juvelta saattaa olla luvassa jo lähipäivinä isoja uutisia Dybalasta. Dybala vahvistaa, että neuvottelut jatkuvat tällä viikolla.

- Olemme samalla sivulla ja toivon, että päädymme pian iloiseen ratkaisuun, Dybala muotoili neuvottelut SportMediasetille.

Dybala kuittaa 7 miljoonan euron vuosipalkkaa. Italialaislähteiden tietojen mukaan Dybala haluaa uudessa sopimuksessa tuhdin korotuksen, eli 12 miljoonan euron vuosipalkan. Se olisi samalla tasolla kuin Juventuksen tämän hetken kovapalkkaisimmalla pelaajalla, eli hollantilaistoppari Matthijs de Ligtillä.

Juventuksen ikoni ja kapteeni Giorgio Chiellini tähdensi jo Malmö-ottelun alla Dybalan merkitystä joukkueelleen Ronaldon lähdön jälkeen.

- Meidän on oltava kiitollisia Cristianolle siitä kaikesta, mitä hän teki Juventuksessa näinä vuosina, mutta elämä jatkuu. Tästä tulee Paulo Dybalan joukkue, Chielleni alleviivasi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

George Russell: "Tämä on hullua"

25.09.2021 16:50:22