Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Valmentajalegenda tyrmistyi - Lionel Messin lähtö näkyi nyt kaikessa karmeudessaan

15.09.2021 - 14:07:00


Barcelona käynnisti jalkapallon Mestarien liigan keskiviikkona rumalla 3-0 -kotitappiolla Bayern Münchenille. Espanjalaismedia lyttäsi Barcan vaisun esityksen maanrakoon, eikä Italian suunnaltakaan kantautunut sen rohkaisevampaa tekstiä, päinvastoin.

Italialainen valmentajalegenda Fabio Capello on suorastaan tyrmistynyt Barcelonan onnettomasta ja ponnettomasta esityksestä. PSG:hen siirtyneen Lionel Messin lähdön todellinen vaikutus ryöpsähti keskiviikkona ensimmäisen kerran kaikessa karmeudessaan silmille.

- Barcelonassa oli ennen niin paljon laatua, että heidän kohtaamisensa aiheutti vastustajalle aina päänsärkyä, Capello toteaa Sky Sport Italialle.

Ronald Koemanin luotsaamasta Barcasta löytyy toki edelleenkin paljon laatua yksittäisten ja erityisesti keskikenttäpelaajien hahmossa, mutta joukkueena se seilaa tuuliajolla.

- Barcelona ei pystynyt ottelussa yhteenkään laukaukseen maalia kohti. Jos et saa aikaan yhtään laukausta, niin se merkitsee sitä, että sinulla ei ole fyysistä ja teknistä voimaa luoda ongelmia yhdellekään vastustajalle tällä tasolla. Siitä tulee vaikeaa, todella vaikeaa, Capello ennakoi Barcan tuskaista taivalta Mestarien liigassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

George Russell: "Tämä on hullua"

25.09.2021 16:50:22