Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Maalivahtilegenda arvostelee rajusti Ole Gunnar Solksjäriä: ”Ja sitten hän menee ottamaan Ronaldon pois kentältä!”

15.09.2021 - 15:26:00


Tanskalainen maalivahtilegenda Peter Schmeichel on liittynyt siihen kaartiin, joka kummastelee Manchester Unitedin norjalaisen päävalmentajan Ole Gunnar Solksjärin tekemiä ratkaisuja tiistaina Youg Boys’in vieraana Sveitsissä pelatussa Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisen kierroksen ottelussa.

Cristiano Ronaldo vei Unitedin johtoon, mutta kotijoukkue nousi rinnalle ja paineli lisäajalla vielä ohi järjestäen taululle shokeeraavat 2-1 -numerot.

Solksjär vaihtoi Ronaldon 72. minuutilla Jesse Lingardiin, joka sortui ottelun lopulla karmaisevaan virheeseen. Young Boys’in voittomaali syntyi Lingardin käsittämättömän harhasyötön jäljiltä.

- Voimme aina kyseenalaistaa joukkueen avauskokoonpanon valinnan. ManU kohtaa seuraavassa ottelussaan vasta sunnuntaina West Hamin ja tämä oli heidän ensimmäinen ottelunsa Mestareiden liigassa, joten miksi et peluuta parasta joukkuettasi ja parhaita pelaajiasi, Schmeichel esittää takavuosien seurakaverilleen Solksjärille suoran kysymyksen CBS Sportin välityksellä nimiä mainitsematta.

Tosin yhden nimen hän nostaa tapetille ja se on tietenkin Ronaldo.

- Ja sitten hän menee ottamaan Ronaldon pois kentältä. Me fanit haluamme nähdä Ronaldon kentällä siitä huolimatta, että joukkue pelaisi vajaalla. Jos hän saa pallon, niin ManU voi saada jotain aikaan.

- He toivoivat pitkään Ronaldon kaltaista pelaajaa ja nyt Solksjär teki näin. Se on minusta outoa, Schmeichel jatkaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

George Russell: "Tämä on hullua"

25.09.2021 16:50:22