Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Pep Guardiolalla historiallinen rajapyykki kiikarissa viikonloppuna

25.09.2021 - 9:20:00


Manchester City kohtaa lauantaina Valioliigan odotetussa huippuottelussa Chelsean. Manchester Cityn manageri Pep Guardiolalla on pelissä muutakin panosta kuin vain kolme pistettä.

Guardiola rikkoi hiljattain 300 ottelun rajapyykin Manchester Cityn managerina ja hän on johdattanut joukkueensa voittoon niissä peräti 220 kertaa. Sillä voittomäärällä hän jakaa ykköspaikan Les McDowallin kanssa eniten voittoja ottaneena Man Cityn valmentajana.

Lauantainen voitto Chelseasta nostaisi Guardiolan entein voittaja ottaneeksi Manchester Cityn manageriksi. McDowall tarvitsi saavutukseensa 592 ottelua, kun lauantain peli on Guardiolalle hänen 303.

- En voi kieltää, etteikö se olisi kunnia. Toivottavasti pystymme saavuttamaan sen ennemmin tai myöhemmin, Guardiola sanoi Man Cityn lehdistötilaisuudessa.

Guardiola on tehnyt jo Manchester Cityn historiaa, sillä hän on kautta aikain eniten seuralle pokaaleja tuonut valmentaja. Vuonna 2016 Man Cityn ohjat ottanut Guardiola on voittanut yhteensä kahdeksan pokaalia. Toiseksi eniten pokaaleja seuran managerina on tuonut Joe Mercer, jonka kanssa City voitti neljä pokaalia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 


 

 

 

 

 

HJK:n valmentaja vaihtaa seuraa

22.10.2021 13:08:58