Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

"Unelmien Teatteri on liekeissä" - Manchester Unitedin leirissä ihmeteltiin ja luotettiin

21.10.2021 - 6:30:00


Manchester United paineli vaikeuksien kautta voittoon jalkapallon Mestareiden liigassa keskiviikkona. Kotistadionillaan pelannut United löi italialaisen Atalantan 3-2.

- Tämä ilta oli erityinen toisella jaksolla esittämämme yhtenäisyyden, hengen ja taistelutahdon suhteen. Uskoimme ja jatkoimme painamista. Se energia, jonka tunsimme faneilta toisella jaksolla, oli uskomatonta, Unitedin kapteeni Harry Maguire kommentoi seuran verkkosivuilla.

Cristiano Ronaldo pukkasi Unitedin voittomaalin 81. minuutilla.

- Kyllä! Unelmien Teatteri on liekeissä! Me olemme hengissä! Me olemme Man United emmekä koskaan luovuta! Tämä on Old Trafford!, Ronaldo hehkutti Twitterissä.

Ronaldo teki Unitedin edellisessä Mestareiden liigan ottelussa voittomaalin kotiyleisön edessä toisen jakson lisäajalla. Tuolloin vastassa oli Villarreal.

Atalanta karkasi keskiviikkona 2-0 -johtoon jo ennen puolen tunnin kohtaa. Lukemat olivat samat tauolla.

- Olimme tappiolla 0-2 vastustajan kahdesta paikasta. Se oli vaikeaa. En oikein ymmärtänyt miten se tapahtui. Olimme yhtäkkiä 0-2 -tappiolla, mutta me uskoimme itsemme ja se oli tärkeintä, Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjär ihmetteli.

Marcus Rashford käynnisti isäntien nousun. Maguire iski tasoituksen.

Solskjärin usko ei ollut loppunut tauolla. Hän luotti joukkueeseensa.

- Meidän täytyi varmistaa, että teemme seuraavan maalin, niin voitamme ottelun. Kunhan emme päästäisi enää maaleja, niin olin aika varma, että voittaisimme, koska me loimme paikkoja avausjaksolla. Niistä piti vain viimeistellä, Solskjär kertoi taukoviestistään pelaajille.

Mutta sitä nousua ei olisi tarvinnut tehdä ilman vaisua ensimmäistä puoliaikaa.

- Se ei tietenkään ole tarpeeksi hyvää tälle seuralle. Olemme tainneet päästää viimeisessä 3-4 ottelussa aivan liikaa maaleja erikoistilanteista. Niitä taitaa olla tullut neljä viimeisessä neljässä ottelussa, joten meidän täytyy olla terävämpiä niissä tilanteissa, Maguire painotti.

United (6 pistettä) johtaa Mestareiden liigan F-lohkoa. Perässä tulevat Villarreal (4), Atalanta (4) ja Young Boys (4).


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!