Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Vanhat kummitukset nousevat kaapista - Karim Benzema oikeudessa seksivideokiristyksestä

21.10.2021 - 8:38:00


Oikeuskäsittely Mathieu Valbuenan seksivideon kiristyksestä on alkanut. Kiristystapauksessa on syytettynä myös Real Madridin ja Ranskan tähtihyökkääjä Karim Benzema.

Tapauksen juuret juontavat kuuden vuoden päähän, jolloin Valbuenaa kiristettiin seksivideon takia. Kiristäjät saivat haltuunsa Valbuenan seksivideon, kun hän vaihtoi vanhasta puhelimesta tiedostoja uuteen puhelimeen.

Tiedostot siirtänyt Axel Angot kopioi tiedostot myös itselleen ja yritti toisen henkilön kanssa kiristää Valbuenaa videon sisällyöstä. Valbuena meni asian kanssa poliisille, joka ryhtyi toimiin asian kanssa.

Lopulta kuvaan astui myös Benzema, jonka lapsuusystävä Karim Zenati oli mukana kiristäjäringissä ja hän otti yhteyttä Benzemaan. Benzema oli ennen Ranskan MM-karsintaottelua kutsunut Valbuenan juttelulle ja kertonut, että hänen kannattaisi maksaa kiristäjille. Näin Benzemaa syytetään avunannosta.

Oikeudenkäynti alkoi Ranskassa, mutta Benzema ei ollut paikalla. Hän on jatkuvasti kieltänyt osallisuutensa. Mikäli hänet todetaan syylliseksi, voi häntä odottaa pahimmillaan viiden vuoden vankeustuomio ja 75 000 euron sakot.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08