Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Saudirahaa saanut Newcastle kiikaroi Barcelonan hyökkääjää

21.10.2021 - 15:07:00


Saudiomistukseen siirtynyt Newcastle etsii parhaillaan uutta manageria ja haussa on myös uusia pelaajia vahvistamaan joukkuetta. Seura onkin kiinnostunut hankkimaan Barcelonassa vähälle peliajalle tällä kaudella jääneen Ousmane Dembelen.

24-vuotias Dembele ei ole ollut tällä kaudella päävalmentaja Ronald Koemanin suosiossa eikä ole pelannut peliäkään joukkueen riveissä. Hänen sopimuksensa loppuu tähän kauteen ja hänen kintereillään on useampikin seura.

Useiden lähteiden mukaan Dembele olisi yksi Newcastlen hankintalistan kärkinimistä. Ranskalaispelaaja voisi ensi kesällä siirtyä ilmaiseksi uuteen seuraan.

Barcelona on tarjonnut Dembelelle jatkosopimusta, mutta hän ei ole siihen tarttunut. Espanjalaisraporttien mukaan Dembele olisi jo alustavasti sopinut Newcastlen kanssa sopimuksesta.

Dembelen sopimus olisi viisivuotinen ja takaisi hänelle 15 miljoonan euron vuosipalkan. Lisäksi sopimukseen kuuluu 15 miljoonan euron allekirjoituspalkkio.

Dembele siirtyi Barcelonaan vuonna 2017 105 miljoonan euron siirtosummalla, johon kuului vielä 40 miljoonan lisämaksut. Hän on kuitenkin kärsinyt paljon loukkaantumisista ja on 118 ottelussa tehnyt 30 maalia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08