Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Jari Litmanen: ”Diego Simeone tekee kaikkensa voiton eteen”

21.10.2021 - 18:36:00


Jari Litmanen pui uusimmassa Kuninkaan puhe -podcastin jaksossa Mestarien liigan 3. ottelupäivän pelejä. Diego Simeonen otteet ja eläytyminen herättivät erityisesti ”Litin” huomion.

Tiistaina pelatulta Mestarien liigan kierrokselta Jari Litmasella jäi erityisesti mieleen Atlético Madridin ja Diego Simeonen otteet Liverpoolia vastaan. Litmasella on myös omakohtaisia kokemuksia Simeonea vastaan pelaamisesta.

– Diego Simeone on argentiinalainen ja argentiinalaiset tekevät kaikkensa voiton eteen. Muistan Diego Simeonen hyvin pelaajana, sillä olen saanut lukuisia kertoja ”tuntea” hänen pelaamisensa. Hän tuli koko ajan pikkuisen myöhässä jaloille. Toisin sanoen hänellä oli kaikki pelissä koko ajan.

Litmanen ei usko, että Liverpoolia vastaan pilkun hankkinut Mario Hermoso saa läksytystä Simeonelta.

– Se, että Atlético ottaa tyhmän pilkun käännetään aika usein heidän tarinassaan siihen, että tuomari oli lahjottu ja takana on UEFA:n mafia tai joku muu salaliitto. Siksi uskonkin, ettei Simeone pahemmin läksytä Hermosoa tyhmästä pilkusta, vaan koko maailma on pikemminkin Atleticoa vastaan.

Litmanen nostaa Mestarien liigan lohkovaiheesta esiin kolme joukkuetta, jotka ovat tehneet häneen toistaiseksi suurimman vaikutuksen.

– Kun Juventuksesta puhuttiin viime vuonna, niin aika monessa kommentissa sanottiin, että Cristiano Ronaldo on surkea pelaaja ja hänestä pitäisi päästä eroon. No, joukkueen paras maalintekijä lähti, eikä hän nyt ihan surkea ole Manchester Unitedissa ollut. Mutta nyt Juve on löytämässä taas itsensä, jopa ilman todella paskaa Ronaldoa, kuten asiantuntijat häntä luonnehtivat, Litmanen toteaa sarkastisesti, ja jatkaa:

– Bayern München näyttää olevan niin ylivoimainen, ettei jengiä jaksa enää edes kehua. Myös Ajaxilla on ollut myös hyvää tekemistä, mikä ei itselleni ole ollut yllätys. Kommentit Ajaxin sisäpiiristä olivat heti lohkoarvontojen jälkeen sellaisia, että tästä mennään jatkoon, ja näin tulee myös käymään.

Lähteenä olevan Unibetin Kuninkaan puhe -podcastin jakson voit kuunnella tästä: https://open.spotify.com/episode/70B71tczcarPdP7yN7Z97g?si=569abeeba2f640d1

Lähde: Unibetin tiedote.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08