Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Nöyryytetty Jose Mourinho laukoi todella rumaa tekstiä pelaajistaan

22.10.2021 - 9:04:00


Jose Mourinhon valmentama AS Roma koki karmean nöyryytyksen jalkapallon UEFA Konferenssiliigassa torstaina, kun Bodö/Glimt murjoi vastustajansa syvälle maanrakoon Norjassa maalein 6-1. Ottelu oli Mourinholle hänen uransa 1008. valmentajana, eikä hänen luotsaamaansa joukkuetta vastaan oltu tehty koskaan aiemmin kuutta maalia.

Mourinho korosti ottelun lehdistötilaisuudessa, että hän säästeli avainmiehiään sunnuntaina Serie A:ssa pelattavaan Napoli-otteluun. Mourinho antoi ymmärtää lehdistötilaisuudessa tylyllä tavalla, että hänen joukkueestaan löytyy vain ja ainoastaan 13 riittävän laadukasta pelaajaa.

- Yliarvioin heidän kykyjään, Mourinho latasi ottelun lehdistötilaisuudessa viitaten Norjassa käyttämiinsä ”kakkosmiehistön” pelaajiinsa.

- Joukkueemme pelaajien päät painuivat alas 3-1 -numeroiden jälkeen ja näytti siltä, että he (Bodö/Glimt) tekivät aina maalin pallon saatuaan. Selitys on selvä: heidän ykkösmiehistönsä oli vahvempi ja parempi kuin meidän kakkosmiehistömme.

- Se on minun vastuullani, minä nuo pelaajat valitsen. Mutta jo olisin peluuttanut ykkösmiehistöämme, niin joku olisi saattanut loukkaantua ja Napoli olisi iskenyt ensi sunnuntaina neljä tai viisi maalia meitä vastaan ja myös tätä päätöstä olisi pidetty vääränä, Mourinho jatkoi synkkää yksinpuheluaan.

Mourinho on jo aiemminkin antanut ymmärtää, että AS Romalta ei löydy penkiltä riittävän päteviä pelaajia.

- Kun sanoin neljä tai viisi viikkoa sitten, että meidän on mentävä Vatikaaniin rukoilemaan loukkaantumisten varalta, niin tiesin mistä puhun.

Mourinho kertoi, että hänelle ei jää enää vaihtoehtoja vastaavien nöyryytysten välttämiseksi.

- Ilmeisesti minun on peluutettava samoja kavereita jokaisessa ottelussa ja vietävä heidät uupumuksen rajoille.

Mourinholta kysyttiin suoraan, että eivätkö hänen jopa jo halventavat puheensa niin sanotuista kakkostason pelaajista horjuta joukkueen itseluottamusta entisestään.

- Ei, ongelma on laatu, Mourinho jatkoi valitsemallaan linjalla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08