Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

ManU:n tähtipelaaja esitti näkemyksensä Ole Gunnar Solksjärin tilanteesta

22.10.2021 - 15:34:00


Jakkara on heilunut ja heiluu brittimedian tietojen mukaan edelleen Manchester Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solksjärin alla keskiviikkona Mestarien liigassa Atalantasta väännetystä 3-2 -voitosta huolimatta. ManU:n tähtikaartiin lukeutuva Bruno Fernandes on nyt ottanut kantaa kuumana käyvään keskusteluun.

ManU:n seurajohto on vakuutellut, että heillä on yhä täysi luottamus norjalaisluotsiin. Fernandes puolestaan vakuuttelee, että myös pelaajat seisovat valmentajansa takana.

- Hän on meidän valmentajamme. Seuraamme hänen ohjeitaan ja ideoitaan joka päivä ja tulemme tekemään niin myös jatkossa. Uskomme valmentajaamme, Fernandes alleviivaa TNT Sportsille.

- Hän (Solksjär) on ollut täällä kolme vuotta tehden hyviä asioita. On totta, että emme ole voittaneet vielä mitään, mutta joukkue on osoittanut, että se on kasvanut paljon.

ManU:lla on koossa kahdeksasta Valioliigan ottelusta 14 pistettä. Alkukausi on kulkenut ailahtelevasti ja alakanttiin. ManU:n seuraava suuri haaste odottaa vuoroaan sunnuntaina, kun se isännöi Liverpoolia.

- Meillä on paljon parannettavaa ja valmentaja tietää sen. Se on osa jalkapalloa, Fernandes pyörittelee.

Valioliigassa pelataan perjantaina yksi ottelu, kun Arsenal saa Aston Villan vieraakseen. Molemmat majailevat keskikastin huonommalla puolella.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kimi Räikkönen kolaroi!

5.12.2021 21:00:08