Julma todellisuus suututti Barcelonan valmentajan - "Uusi aikakausi alkaa huomenna, aloitamme nollasta"

9.12.2021 - 5:55:00


FC Barcelonaa ei nähdä jalkapallon Mestareiden liigan pudotuspelivaiheessa ensimmäisen kerran sitten kauden 2003-04. Asia varmistui keskiviikkona, kun Barcelona hävisi Bayern Münchenin kentällä 0-3 ja Benfica löi Kiovan Dynamon kotonaan 2-0.

- Bayern dominoi meitä. Me haluamme aina dominoida, mutta nyt kävi päinvastoin. Meidän täytyy vaatia enemmän. Me olemme Barca, marraskuussa Barcelonan päävalmentajaksi tullut Xavi Hernandez julisti ESPN:n mukaan.

Bayern voitti E-lohkon puhtaalla pelillä. Benfica nousi yhdellä pisteellä Barcelonan ohi toiselle sijalle. Barcelonan eurokausi jatkuu Eurooppa-liigassa.

- Tämä on todellisuutemme. Olen vihainen. Tämä on todellisuus ja se suututtaa minut. Uusi aikakausi alkaa huomenna. Aloitamme nollasta. Tavoitteemme on Mestareiden liigassa, ei Eurooppa-liigassa, mutta tämä on nyt todellisuutemme ja meidän pitää yrittää voittaa Eurooppa-liiga, Xavi manaili.

Barcelona aloitti lohkovaiheen syyskuussa kahdella 0-3 -tappiolla, ensin Bayernille kotona ja sitten Benficalle vieraissa.

- Jatkopaikka ei jäänyt väliin tämän ottelun takia vaan sen takia, mitä teimme muissa otteluissa. On totta, että juuri nyt emme kuulu Euroopan parhaiden joukkueiden joukkoon. Jos kuuluisimme, niin olisimme päässeet jatkoon, Barcelonan puolustaja Ronald Araujo myönsi Movistarille UEFA:n verkkosivujen mukaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Jaakko Hännisen selkä kramppasi

28.01.2022 20:09:45