KOLME UUTTA TARJOUSTA JOKA PÄIVÄ
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Schüllerin Minnesota United teki seurahistoriaa

19.3.2017 - 09:33:00


Rasmus Schüllerin edustama Minnesota United teki seurahistoriaa jalkapallon MLS-liigassa lauantaina. Minnesota pelasi 2-2 -tasapelin Colorado Rapidsin stadionilla ja nappasi näin ensimmäisen MLS-sarjapisteensä.

MLS:n laajennusjoukkue Minnesota oli hävinnyt kaksi ensimmäistä otteluaan yhteismaalein 2-11. Helppoa ei ollut nytkään, sillä United joutui pelaamaan viimeiset 20 minuuttia ja tuomarin antaman lisäajan 10 pelaajalla.

Minnesota käänsi tilanteen edukseen toisen puoliajan alussa. Kevin Molino osui ensin rangaistuspotkusta ja sitten Christian Ramirez vei vieraat 2-1 -johtoon.

Coloradon Marlon Hairston tasoitti vain minuutti Ramirezin osuman jälkeen. Minnesotan tilanne synkkeni 70. minuutilla, kun Justin Davis sai punaisen kortin. United kesti kuitenkin loppuun saakka.

- Tämä oli tietenkin valtava sarjapiste meille. Saimme ensimmäisen MLS-pisteemme vaikeassa paikaissa - he (Rapids) eivät ole hävinneet (runkosarjassa) täällä yli vuoteen - ja pelasimme vielä viimeiset 20 minuuttia 10 pelaajalla. Kaikki pelaajat voivat olla ylpeitä esityksestään, Minnesotan päävalmentaja Adrian Heath hehkutti MLS:n verkkosivuilla.

Schüller oli Minnesotan avauskokoonpanossa, mutta tuli vaihtoon tauolla.

Jukka Raitalan Columbus Crew löi D.C. Unitedin vieraissa 2-0. Raitala pelasi täydet 90 minuuttia. Columbuksen saldo on nyt yksi voitto, yksi tasapeli ja yksi tappio.

Alexander Ringin New York City FC päätyi 1-1 -kotitasapeliin Montreal Impactia vastaan. Ring pelasi täydet 90 minuuttia. NYCFC:lla on tilillään yksi voitto, yksi tasapeli ja yksi tappio.

Schüller, Ring ja Raitala liittyvät seuraavaksi Suomen maajoukkueen vahvuuteen. Huuhkajat kohtaa Turkin MM-karsinnassa ensi perjantaina ja Itävallan A-maaottelussa reilun viikon päästä tiistaina. Ring on Huuhkajien mukana vain Turkki-ottelussa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ottelusiirto Veikkausliigassa

24.5.2018 12:25:30