COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Huuhkajilla useita merkittäviä poissaoloja kesäkuun maaotteluissa

17.5.2017 - 16:49:37


Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa kesäkuussa Liechtensteinin maaottelussa ja Ukrainan MM-karsintapelissä. Huuhkajat ei pääse kamppailuihin parhaalla miehistöllään.

Palloliitto julkaisi tiistaina, että Markku Kanerva on täydentänyt valmennusryhmäänsä Kari Martosella. Tarve uudelle apuvalmentajalle tuli, kun Jonatan Johansson siirtyi skotlantilaisen Glasgow Rangersin palvelukseen.

Kanerva valaisi samalla miehistönsä tilannetta kesäkuun otteluiden alla.

- Jobin postia on tiettyjen pelaajien suunnalta tullut. Sakari Mattilan loukkaantuminen on vakavin, eli polven ristisidevamma. Tim Sparvilla, Perparim Hetemaj’lla ja muutamilla muillakin on pieniä ongelmia, luotsi luetteli.

- On vielä aikaista paljastaa ovatko Sparv tai Hetemaj kunnossa kesäkuussa. Sparvin tilanteesta olen enemmän huolissani, hänellä on takanaan valitettavasti todella rikkinäinen kausi. Aikaa on vielä pari viikkoa, mutta tietysti Timin kohdalla pelaamattomuus on yksi huono puoli.

Lisäksi Alexander Ring ja Paulus Arajuuri kärsivät Ukraina-ottelussa pelikieltoja. Suomi kohtaa Liechtensteinin 7.6. Turussa ja Ukrainan 11.6. Tampereella.

Lähde: Palloliiton Huuhkaja-tv


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-kausi alkaa 3. lokakuuta

21.6.2018 09:57:19